Dorpstoernooi

Tom Spoelstra: 06-52084878

Vijfkamp Zuidermeer 2022

Nieuws Vijfkamp 10 en 11 september 2022

U heeft het in de vorige postiljon kunnen lezen, de kermis vierders van het eerste uur kijken nu al uit naar het volgende feest, de vijfkamp.

Voor de kinderen tot 16 jaar wordt op zaterdagmiddag 10 september de kindervijfkamp georganiseerd op het sportcomplex.

In de avonduren gaan we klokslag 20.00 uur starten met de playbackshow. Na loting is bepaald dat de buitenploeg de avond mag openen.

Iedere wijk treedt 1 keer op deze avond, want na de playback hebben wij iets nieuws in petto, waarvan wij denken, dat dit een van de hoogtepunten gaat worden van de vijfkamp. Na afloop kan er nog volop gedanst worden, want we hopen rond de klok van 24.00 uur klaar te zijn.

De volgende ochtend wordt de tuin van de kerk omgetoverd tot een beeldentuin.

Iedere wijk krijgt een plek toegewezen, waarop het kunstwerk wordt tentoongesteld.

Onder het genot van een bakje koffie wordt iedereen uitgenodigd om de kunstwerken te bekijken. De onafhankelijke jury zal de kunstwerken beoordelen en de punten daarvoor worden pas bekendgemaakt op de prijsuitreiking op zondagavond.

Na het gezellige samenzijn in de tuin van de kerk gaan we als “optocht” richting sportveld om daarna de sportieve strijd met elkaar aan te gaan met diverse spellen.

Na de vijfkamp op het sportveld is er een mogelijkheid om in de kantine een hapje te eten.

De prijsuitreiking in het dorpshuis is vroeg in de avond, zodat we daarna kunnen genieten van live muziek.

In onderstaand overzicht  ziet U nogmaals de indeling van de wijken met daarbij de namen van de coaches met de telefoonnummers

Achter ’t SpoorJohn Vlaar06-13144087

Zuidermeerweg vanaf kerk tot spoorPeter Jansen06-20741652

Baarsdorpermeer, Lekermeer, Grootweg, Zuidermeerweg vanaf kerk tot NoordermeerErwin Koster06-20540548

Overtoom, Koggeweg & NoordermeerBart Bijvoet06-53961256

BuitenploegTjerk Meijer06-11655955
 Tom Spoelstra06-52084847

Wij wensen alle wijken veel succes met de voorbereidingen, hopelijk gaat dit allemaal lukken, ondanks dat we richting vakantietijd gaan.

De organisatie is in handen van Wim Smit, Eric Kenter, Edwin Feller, Hans Meeuwissen, Bianca Tool

Verslag V.V. Zuidermeer 2 – Creators FC

Zaterdag 13 november 2021 jl. werd een spannende dag. De voetbalwedstrijd om 14.00 uur, met het tweede van Zuidermeer tegen Creators FC stond ingepland.

Mark Rutte, zou een persconferentie gaan houden op vrijdag 12 november jl. vanwege de oplopende coronabesmettingen.

De strengere coronamaatregelen gingen in op 13 november jl. na 18.00 uur. Hierdoor kon de vriendschappelijke voetbalwedstrijd, voor het goede doel, Football Makes it Happen, gespeeld worden.

Er werden volop tickets gekocht, en er was voldoende belangstelling voor deze wedstrijd.

Het voetbalteam heeft heel veel werk verzet, om deze wedstrijd in goede banen te leiden.

Het werd een spannende wedstrijd, met een gezellige sfeer. Helaas heeft ons voetbalteam de wedstrijd niet kunnen winnen en werd de uitslag 1-5 .  Na afloop was er nog een gezellige nazit. Wij willen iedereen bedanken, het seniorenteam, coach, sponsors, donateurs, de Beveiliging, EHBO-ers, scheidrechter, ballenjongens, de meiden van de snackwagen en het kantinepersoneel voor al hun inzet.

Met zijn allen hebben wij er een fantastische dag van kunnen maken, en een mooi bedrag ad € 3.850,– opgehaald.

Wij hebben ervan genoten en wij hopen u ook.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Sportvereniging Zuidermeer

Zaterdag 13 november 2021om 14.00 uur speelt Creators FC een vriendschappelijke wedstrijd voor het goede doel, Football Makes it Happen, tegen het tweede elftal van v.v. Zuidermeer

Viswedstrijd 11 juli a.s.

De S.V. Zuidermeer organiseerde op zondag 11 juli 2021 a.s. een viswedstrijd voor jong en oud.

Verslag viswedstrijd zondag 11 juli 2021

We kunnen met z’n allen terugkijken op een geslaagde viswedstrijd. Met zestig deelnemers is het uitgegroeid tot een evenement, waar we trots op kunnen zijn.

Vele nieuwe gezichten onder de deelnemers en veel bezoekers, die richting sportcomplex kwamen om even te genieten van het samenzijn.

En wat zijn er veel vissen gevangen in twee uur tijd, totaal 588 vissen!!!

Marcel Ruiter en Herman Meijer mochten hard aan het werk om de centimeters van alle vissen op te meten, wat een taaie klus.

In onderstaand overzicht kunt U zien, wie in de prijzen waren gevallen.

Heren

1e plaats : Ton Groen met 1069 cm (ruim 10 meter)

2e plaats: Albert Groen met 750 cm

3e plaats : Jur van de Berg met 299 cm

Dames :

1e plaats : Ans van Langen met 244 cm

2e plaats : Tjarda Miegies  met 188 cm

3e plaats : Sanne Martines met 184 cm

links Tjarda Miegies, rechts Ans van Langen

1e plaats : Finn Pronk met 333 cm

2e plaats : Stef Oudejans met 187 cm

3e plaats : Ayden Verberne met 114 cm

Om een ieder een kans te geven om met een beker naar huis te gaan, stelt de organisatie twee extra bekers beschikbaar voor de kleinste en grootste vis van de dag.

De beker voor de grootste vis, 53 cm ging naar Emma Feller

De beker voor de kleinste vis, 6,8 cm ging naar Mandy Koster

Onder de deelnemers hadden we tevens nog twee gelukkige winnaars met de loterij; namelijk Delano Schagen en Milou Kenter. Beide kregen een een mooi gestoofde aal met recept mee naar huis.

Na de prijsuitreiking was er nog een gezellige nazit met een drankje en een hapje in de buitenlucht. Wij willen het kantinepersoneel bedanken voor de urenlange bediening.

De organisatie bedankt jagersvereniging Nico Kenter voor de financiële donatie, die we mochten ontvangen.

Wij hopen in september nog een keer de viswedstrijd te organiseren, we houden U op de hoogte.

Met vriendelijke groet van het viscomité.